Peter Stam

Functie: Algemeen fysiotherapeut - Handtherapeut

Sinds maart 2013 maak ik met veel plezier deel uit van het behandelteam in de praktijk Fysiotherapie Perry. Ik ben een allround fysiotherapeut met specialisaties in handtherapie, medical taping en echografie. Van jongs af aan hebben handen mij gefascineerd. Na mijn afstuderen in 1990 volgde ik daarom mijn eerste handrevalidatiecursus. In de tussenliggende 20 jaar heeft handchirurgie een enorme vlucht genomen en zijn er veel nieuwe operatietechnieken ontwikkeld. De laatste 5 jaar heb ik mij erop toegelegd mijn kennis en vaardigheden up-to-date te brengen. In januari 2013 heb ik het certificaat allround handtherapeut behaald en ben inmiddels Europees gecertificeerd.

Mijn bijzondere aandacht gaat uit naar ‘onbegrepen’ chronische pijnklachten en post operatieve problematiek. Het is mijn ervaring en overtuiging dat met een juiste behandelintensiteit en specifieke technieken veel van deze klachten succesvol behandeld kunnen worden.
Mijn drijfveren in mijn werk zijn professioneel (ik publiceer over en bestudeer de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied), maar vooral het contact met de patiënten staat voor mij voorop. Oprechte aandacht en zorg zijn kernwoorden in mijn manier van werken.

Terug naar overzicht