Cathie Witkamp

Functie: Algemeen fysiotherapeut - Dry Needling

In februari 2015 heb ik mijn diploma Fysiotherapie van Hogeschool Thim van der Laan in ontvangst mogen nemen. Maar met alle nieuwe inzichten en theorie├źn van dit vak, zal ik nooit klaar (willen) zijn met leren. Zo heb ik tijdens mijn studie onderzoek gedaan naar de neurologische gevolgen van een beroerte. Hierbij heb ik zelf de veelbesproken CIMT-therapie toegepast om functieherstel van de verlamde hand te bevorderen.

Met de cursus Medical Taping nu afgerond en de knepen van deep tissue massage in de vingers, staat Dry Needling in 2016 op mijn agenda.

Met de cursus Medical Taping afgerond, de knepen van deep tissue massage in de vingers en mijn diploma Dry Needling behaald, ben ik op zoek naar verdere verrijking van mijn kennis.

Door de toename van nek-, rug- en schouderklachten, wil ik mijn arsenaal aan vaardigheden vergroten om (vaak chronische) spierklachten te verlichten. Naast mijn werkzaamheden als fysio voor voetbalelftal heren 1 in Huizen, voel ik mij bijzonder welkom als nieuwste collega bij Fysiotherapie Perry.

Terug naar overzicht